>

Selasa, 21 Februari 2012

Majlis aqiqah si anak Bujang


sudah lama tidak meng "update" blog huh! kemahuan itu ada, namun kesempatan itu tiada. sibuk menguruskan rumahtangga dan menjadi ibu sepenuh masa buat afham ;)masih banyak perkara yang perlu dipelajari sebab kadang2 sy terfikir sy masih belum cukup sempurna dan terbaik buat afham. sudah dua bulan afham makin hari makin berisi.

ok sy sedang berkira-kira ,mahu menyediakan persiapan untuk majlis aqiqah afham, kelmarin lepas semasa balik kampung sempat juga pergi mencari kambing2 untuk diaqiqah kan pada majlis tersebut..dua ekor kambing sedang dalam proses pencarian lagi. sungguh sedangkan majlis tinggal kira2 20 hari shj. banyak tempat yang sy, abah, abang kakak dan si kenit afham gi survey lepas satu kampung kami ke kampung yang lain..kebanyakan kambing2 mereka sudah ditempah orang ataupun yang tinggal masih tidak cukup umur.di kala pening memirkan masalah kmbing..terfikir sejenak jika ada tanah mahu sahaja sy membela kambing2 ni...huh`` kalau ada tanah sanggup ke..ceh! ihihh

idea: ole-ole manis

idea:door gift beg kertasidea:bunga telur teddy bearyang ni semalam dah buat sikit..kalau tak jumpe teddy bear kecik tu bunga jela sy bagi ye..homemade lebih jimat..=)
Pelamin : done sudah tempah

2 ulasan:

Cik RoSs berkata...

Biasa la,dah ada anak memang la sibuk.Semua tentang keperluan dia kena jaga.

Bestnya ada baby!!!

tamarahuda berkata...

aha..betul tu cik rose.serius memng sebok tambah afham extra manja..aduiii lotihhhh..
tahun depan coik rose lak ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...