>

Jumaat, 16 Mac 2012

teluk batik n Marina Cove Resort


Hari Rabu yang Lepas selepas selesai urusan Aqiqah. Saya, En suami ,Afham dan juga Wan (abah sy)kami bertolak ke lumut tepat pukul 9 pagi.. Plan asalnya nak pergi Langkawi @ PD tapi memandangkan cuti En suami pun hanya tinggal dua hari..hanya tempat terdekat saja kami tuju..sebab lumut dari taiping tak sampai 2 jam perjalan.. Kami ikut jalan beruas, jumpa air tawar,sitiawan dan sri manjung dan terus ke Marina Cove sebelum checkin hotel kami singgah di tesco manjung untuk beli pampers Afham..terus lunch dekat sana sekali.. Checkin pukul 2 ptg suami ambil superior family room tanpa balcony sebab kami datang time cuti sekolah bilik yang ada balcony semua dah penuh..bilik luas sangat perabot je agak old fesyen kit ..rasanya hotel tu mungkin dah lama..sempat juga tgok citer hindustan tp takde astro..anak n en suami pon dah terbongkang..eheheh..layan dengan abah sy jela.=) pukul 5 siap2 bagi mandi anak terus kami keluar menuju ke pekan lumut..jalan2..sepatutnya pergi mandi manda kat teluk batik dulu..tapi biasalah bila big boss a.k.a abah sy dah pegang stereng kereta..ehehe..ikut jela.. ronda2 jap pastu pusing balik ke teluk batik..sampai pun dah pukul 6.30 ramai yang dah balik dan yang setengah lagi dok mandi manda..teruja sangat si afham sebab kena hembusan angin pantai..suka n galak bukan main. okla nak dipendekan citer kita layan gamba kat bawah ye memandangkan afham dah bangun..terhad dah masa mama afham ni =) eheheh

2 ulasan:

Cat Gurlz berkata...

assalamualaikum...
mohon pautkan ke link anda...
emy-catgurlz.blogspot.com/

tamarahuda berkata...

waalikumsalam..dah berpaut..tq ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...